2009/11/28

Moi. Tulin äsken koulusta kotiin. Myytiin huikeet 6 linnunpönttöä ja tehtiin kukka-asetelmat, jotka saatiin sitten kotiin. Ostin myös yhden aika kivan huivin ja sain mukaan yhden linnunpöntön, joka annettaan mummille sitten joululahjaksi.

Se olo ei kadonnut mihinkään. Koko ajan oli sellanen olo, että joku seuraa ja tarkkailee. Ahdistavaa. Se tunne jatkuu vieläkin. Hitsi, en jaksaisi tehdä mitään... Pitäisi olla parhaan ystävän kanssa tänään. En tiiä jaksanko. Ja pitäis yhen luokkalaisen luona käydä illemmalla, kunhan hän tulee tallilta kotiin. En jaksais, mutta se on pakko. Käyn hakemassa yhden jutun häneltä. Helvetti, kun väsyttää vitusti. Täällä vaan istuskelen ja kuuntelen McFlyta ja Metro Stationia. Mikäs siinä...

No, saan olla tässä kumminkin hetken aikaa rauhassa, kun ystäväni on elokuvissa. Hän ilmoittelee sitten itsestään kun pääsee ulos sieltä ja katsotaan sitten mitä tehdään.

*huokaus*
Vois vaan feidaa kaikki ja ottaa jonkun kirjan ja uppoutuu siihen tai alottaa leffamaratonin. Tekis mieli ihan sairaasti kattoo Master Of Horroreita. 13. tuntii puhdasta kauhuu! <3 Rakastan niitä... en nyt tiiä, voisko sanoa leffoja. Master Of Horror on 13. osanen televisiosarja, josta jokainen jakso on oma kauhutarinansa ja ne on 13:sta huippukauhu ohjaajalta. Itse omistan vain tuon ensimmäisen tuotantokauden, haluaisin kylläkin sen toisenkin, mutta en tiedä löytyykö sitä Suomesta.

Ajattelin tossa, että voisin niputtaa noita mun ficcejä vähän paremmin, niin niitä olisi mukavempi käsitellä ja siten helpompi lukea. No juu... Katotaan jaksanko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti