2010/10/08

No, täällä tyttöystävän mammal nyt sit ollaan. ^^ Ihan jeesh. Käytiin lenkeilyttää toi koira ja nyt aikomus kattella töllöö ja sen sellasta. Ihan rentoo. Olin ton yhen mukana sen japanin tunnilla ja tein omii japanin juttuja.. Että "ka"-merkki on vaikee! Siis oikeesti!
No, näillä näkymin en sitten menekään juomaan. Tossa tyttöystävän kanssa juteltiin ja meen sitten hänen mukaan hoitamaan hänen mamman koiraa täksi illaksi ja jään sitten sinne myös yöksi. Ehkä iha hyvä varmaan, nii en löydä itteeni huomen sairaalast, mikä ois hyvin mahollista tää mun mieliala huomioon ottaen...

Katsotaan nyt mitä tästä illasta tulee.

Oon ny työvälineohjelman tunnilla ja ruokkiksella lähen sitten käymään himassa ja sen jälkeen polille.
Mutta sitten mun päivän ohjelmasta. No, en menny ajoissa kouluun, mutta oon sitten menossa ainakin käymään kymmeneltä. Haen mun enkun kirjan yheltä luokkalaiselta, joka on diilaillu porukoille koulukirjoi. xD Katon sitte, että jäänkö työvälineohjelman word-kokeeseen, vai en. Saa nyt nähdä.

No, koulun jälkeen polille ja polin jälkeen sitten Helsinkiin.
No vitut... Eilen illal meni taas tosi hehkeesti. Aloin kuvitella omiani... Näin taas asioita, mitä ei selväjärkinen ihminen nää. Oon varmaan tulos hulluks... Kumminki mul on joku skitsofrenia. En ihmettelis.

Lopulta otin veitsen ja tässä loppu tulos...


Aika nättejä, eikö?