2009/12/08

Ja sitten nukkumaan veitsen kanssa...

Vitut!

Viiltelen ja itken...
en osaa puhua enää...

Ja tässä on kuva Lacroix Despherestä. Olisin laittanut sen jo edelliseen merkintään, mutta jostain syystä X Bloggeri ei antanut tehdä sitä.
Iltaa. Jälleen yksi ahdistuksen ja naamion taakse piiloutumisen täyteinen päivä. Heräsin aamulla siihen että oli vitun paska olo. Kelasin ett khyl se helpottaa kunhan pääsen sängystä ylös ja meen kouluun etc. mutt ei! Jatku koko päivän ja piilottelin sitä ja lievää ahdistusta... Ja olo on vaa huonontunut päivän mittaan. Siinähän se. Omalla tavallaan oli mukava päivä, koulussa vedettiin hyvää läppää ja kerholla oli rentoa... Mutta silti oli kamala olo. Huomasin että mun haavat on aika ilkeen näköset, eikä ne ees oo syviä. Mietin tästä josko vetäisin muutaman uuden haavan... Nojaa... Kattoo nyt.

Koko päivä sitten tuli pidettyä naamiota. En edes sanonut parhaalle ystävälleni mitään. Sain pidettyä pahan olon kurissa juttelemalla paskaa muiden kanssa ja ropettamalla. Päivällä minulla oli vain yksi hahmo, Saya, mutta nyt ovat myös mukana jälleen Hitsugi, Ikuma, Juri ja Ledakin oli yhdessä välissä hetken. Juuh... Oltiin koulussa tutustumassa maalauslinjaan ja maalattiin linnunpönttöjä! Oli hauskaa melkeen. Luokkalaisilla oli hauskaa. Kahella emolla meni lujaa ja päivän toistetuimmat sanat olivat "mummi" ja "vissiin". Niille naurettiin toisen luokkalaisen kanssa ihan kippurassa ja oltiin mukana läpän heitossa. Mikäs siinä. Sitten tutustumisen jälkeen oltiin omassa luokassa ja koko luokka veti vitunmoisen protestin, kun meillä oli enkkua toisella maikalla, vaikka oltaisiin haluttu olla meijän oman maikan kanssa. Meijän maikka on ihana <3 Ihanempaa maikkaa saa hakea.

Jeeesh... Eilen löysin yhden uuden vitun hyvä bändin. Lacroix Despheres. Japanilainen classista gootti-rockkia soittava bändi. Ihania biisejä. Senkin bändin löysin ihan vahingossa. Kun mulla on muutama j-rock/visual kei lataus sivu mulla täällä bloggerissa seurannassa niin niiltä oli lisätty yhdelle sivulle uutta ladattavaa ja katoin "Hei, noilla on kivat vaatteet ja ne on aika namui. Vois kattoo millast musaa ne tekee". Sitten kuuntelin niitä ja rakastuin <3 Bändin vocalisti, Sho on ihan sairaan hyvännäkönen... Oikee namu <3 Ja kitaristi Hiroaki... Ihana <3 *ah* Pegeot, toinen kitaristi, on myös tosi namsnams <3 Saya(sopraano vocalisti), Satomi(oboe) ja Maine(poikkihuilu) ovat kaikki tosi kauniita! <3 Hitsi kelpais mullekin... Ottaisin kenet tahansa noista! <3 Mieluiten khyl Shon tai Hiroakin...

Tässä kattelen NCIS'ää. Pitäis mennä nukkumaan tän jälkeen. Kattoo nyt onnistuuko. Eilenkin meni myöhään kun en osannut ropea jättää kesken. Joo h-moro!