2010/01/11

Hyvää syntymäpäivää Canzelin Icchille! <33

Huomenta. Arvatkaapa, kenen pitäisi olla koulussa! No minun! Mutta tadaaa~! Empäs olekaan... Vaihteeks. No, ei oikeesti jaksanut lähteä. Olis khyll hiuslinjalle tutustumista, mutt me käytäis tänään permanentteja, ja ne ei just nyt oikein kiinnosta. Ajatukset pyörii jossain ihan muualla.

Yö oli taas kamala. En meinannut saada unta. Oli koko ajan sellainen olo, että täällä mun huoneessa oli joku muukin. Okei, must tuntuu nytkin että tääll meillä olis joku muukin, vaikka tiiän ett ne on noi kissat jotka mekastaa tuolla. *huokaus* Vihaan harhakuvia ja -aistimuksia. Kivat, joka paikkaan särkee nyt sen lauantaisen salireissun jäljiltä. Etenkin vasen olkapää. Helvetin kipee. En sitten oo varma mistä se johtuu, kun musta tuntuu, että se on toi luu, joka on kipee, eikä lihas, mikä ihmetyttää mua suuresti. No jaa... Eiköhän se siitä. Muuten oon khyll sutkoht pirtee. ^^_v Pitäisi mennä sinne poliklinikalle tänään kahdentoista aikaa. Jeba... Alotettiin sitten heti rope ystäväni kanssa. Hahmoja mulla on vaan Közi, K ja Shiina Mio.

Hitsi! Ne bändit, joita nyt sniikkasin ystävältäni, on tosi hyviä. 0801弐209336 on ihana! <3 Samoin diva! <3 Kumpikin on tosi hyviä, vaikka niiltä onkin tullut vasta yksi single kummaltakin. *naurahdus* Tykästyin etenkin divaan. Kein ääni on ihana ja muutenkin... En tiiä mikä siin on, tykkään vaa divasta tosi paljon... ^^ <3 Rakastuin totaalisesti siihen. Tosin on 0801弐209336 myös tosi hyvä. diva on vaan parempi. xD