2010/01/10

"On the morning of January 10th, the five members of Canzel plus one staff member, along with their equpment were en route from Osaka to Tokyo, and were involved in an accident with other cars.

Luckily there were no serious injuries, however, due to the accident our vocalist, Icchi, fractured the right side of his collarbone, and our guitarist, Shiina Mio, has fractured his pinky finger in two places. For both members to completely heal, approximately one month of rest is needed.

We have made some adjustments to our current schedule, so please look for further information. In reference to the schedule below, all performances will be carried out by only the members who are able to perform.

We apologize, and ask for your understanding."



Joo, aikas kiva... Canzel on ihana bändi ja hitto säikähdin kun ystävä laittoi ton msn. Onneks ei sattunut mitään pahempaa... Silleen kivat, Shiina Mio ja Icchi on mun favoja tosta bändistä. *huokaus* Oikeesti, hyvä ettei käynyt mitään pahempaa...

Muttas juuh! Olin siis ystäväni kanssa tänään ja kehiteltiin ropea. Nyysin sitten hiukan musiikkia ja kuvia häneltä siinä samalla. Ei tässä mitään ihmeellistä. Rope menossa kuten aina. Hahmoja Mana, Saya, Ikuma, Juri, Leda, Jui, Maki, Agato, Hizumi ja Shiina Mio. Ja äsken oli myös Asagi.


Koin tuossa jonkin aikaa sitten oikeasti järkytyksen. Oon ruvennut tykkäämään D'n basistista Tsunehitosta! Ennen se ärsytti mua ihan sairaasti ja jotenkin... En vaan tykännyt hänestä. Ja nyt jonkin aikaa sitten koin "ahaa"-elämyksen, kun huomasin, että Tsunehito onkin oikeasti tosi söpö ja sulonen ja kaikkee... Hupsista! Kuinkas näin kävi... Okei, oon aina ollut sitä mieltä, että Tsunehito on helvetin hyvä basisti, en vaan oo pitänyt sitä hyvännäkösenä aikasemmin. Huomaa, että maku muuttuu, sillä Tsunehito on oikeastaan aika söpö. Ja tosi neiti! Etenkin niiden DVD'n perusteella, mitä katsottiin ystäväni kanssa uutena vuotena. En sitten oikeastaan tiiä, miks oon alkanut tykkäämään hänestä niin paljon yhtäkkiä. Taas kaikki tapahtuu huomaamattani.... Oho!

Hyvää syntymäpäivää, Itsuki! <3
Bändi: bergerac

Huomenta. Heräsin äskettäin. Jotenkin outoa olla hereillä näin aikasin viikonloppuna, ottaen huomioon, ett oon mennyt jossain puol yhdeltä nukkumaan. Eikä mua ees väsytä! Muttas kuitenkin... Nyt on aika pirtee olo tällä hetkellä ja muutenkin hyvä. Katsotaan, mitä se on kun porukat herää... Kumminkin vittuunnun niihin ihan totaalisesti, mutta se ei olisi ihme. *huokaus*

No, eilen sitten kävin ystäväni luona ja jauhettiin paskaa ropesta ja jiiruista etc. Normi. Kehitettiin ropeja hiukan ja saatiin "pieniä" hahmolisäyksiäkin meijän vampyyri-ropeen. Joo, hahmo määrä melkeen tuplaantuu, mutta pikku vikoja. Sellaista se joskus on. Eipähän tuu tylsää, kun niitä päästään pelaamaan. Siihen tosin on vielä aikaa. Eilen ropetettiin pitkän kaavan mukaan taas vähästä aikaa. Hahmoja mulla oli Asagi, Mana, Saya, Hizumi, Shiina Mio, Jui, Juri, Maki ja Agato. Jeps.


Katotaan sitten mitä tänään puuhaan. Ajattelin kysyä ystävältäni, josko voisin mennä heille(ulkoisen muistini kanssa ja nyysiä kaikkee kivaa siltä xD). Vois muutenkin suunnitella niitä uusia hahmoja lisää ja kaikkea sellaista. Me kehiteltiin yks threesome-paritus(K/Közi/Miu). Hitsi, haluun niin päästä pelaa niitä. Etenkin Köziä! Oon kehitelly sitä varten kaikkee kivaa jo... *virn* K'sta tulee täysin aivoton lihakimppu! xD Siitkin tulee hauska hahmo. Mutt juuh... Ajattelin kokeilla paria uutta bändiä ja sen takia ajattelin ottaa ton ulkosen mukaan jos nään ystäväni tänään...