2009/12/12

Tylsää.com? Taas muutoksia blogin ulkonäössä...
Ehkä pitäisi mennä nukkumaan kohta. En tiedä. Tässä valvotaan ja datistellaan ja ropetetaan. Luin tuossa erään puolituttuni blogia... Ei kivat. Hän on anoreksikko ja vihaa elämäänsä... Ymmärrän häntä. Olen samaa mieltä hänen kanssaan asioista. Tämä on kamala maailma! Haluan itsekin pois. Tekisi taas mieli viillellä... Aloin jo repimään haavoja auki. Ei hyvä. Tai no, riippuu kuka sen sanoo. Itse pidän siitä. Sattuu, verta, pahemmat arvet... Kelpaa minulle!

Mikä saa ihmiset haluamaan olla täällä? En ymmärrä. En ole ikinä ymmärtänyt enkä varmaan tule ikinä ymmärtämään. Olen aina halunnut pois täältä niin paljon, etten kykene näkemään mitään hyvää elämässä. Myönnän, on elämässäkin jotain kivoja hetkiä ja mukavia tunteita, mutta loppujen lopuksi kaikki päättyy aina kyyneliin ja tuskaan. Kannattaako se? Ei mielestäni. Olisiko parempi sitten kärsiä koko ajan? En tiedä. Minä kärsin. Minuun sattuu koko ajan. En näytä sitä aina, mutta niin se on... Sellaista elämäni on. Voisin todellakin repiä sydämeni ulos rinnasta ja paiskata menemään. Sydän? Mikä sydän? Ai anteeksi, unohdin, että joku muu teki jo sen puolestani...

Ei täällä ole paljoa mitään elämisen arvoista. Rakkaus? Pyh! Ei siihen kannata uskoa, sattuu vaan kuitenkin. Ystävät? Kaikki ne kuitenkin pettää. Perhe? Pahin kaikista! Onko täällä mitään muuta? En tiedä. Tulevaisuus? Entä jos en näe tulevaisuudessa mitään minulle?