2010/01/12

Olin tuossa sitten kerholla, siinähän se meni. Rupesin piirtää pitkästä aikaa... yaoita. Viimeks oon piirtänyt yaoita tyyliin jotain 3. vuotta sitten? Jotain sellaista. Mutta kuitenkin! Piirsin Rena/Girua. Tosin se on vielä kesken, katsotaanko saanko sen nyt illan aikana valmiiksi. Ajattelin yrittää. *naurahdus* Kattelen tässä ohimennen NCIS'iä. Tosin menee osa khyllä ohi ropen vuoksi. xD Ja vielä enemmän menee, jos jatkan nyt tota piirtämistä.

Tässä sitten ropetan vaihteeks. Hahmoja K, Közi, Shiina Mio, Rena, Mana, Saya, Ikuma, Asagi, Jui, Juri, Leda, Maki, Agato ja Hizumi. Meijän ropet kehittyy koko ajan hyvää tahtia. Onnistuttiin vihdoin kehittämään mun yhdelle Makille ystävä. Maki oli aluksi ihan lonely, mutta kehitettiin sitten Girusta hänelle salikaveri. (jeee!)

Mulla oli todellakin tylsää tänään. Etsin lisää kuvia D'stä ja sen jäsenistä. Löysinkin niitä ihan hyvin. Totesin, että D'n rumpali, Hiroki, on ollut nuorempana tosi söpö ja nättipoika! Okei, en yhtään ihmettele... Ruizastakin löyty muutama tosi ihana kuva. ^^ Asagin kuvat tuppas olee vähän tuollaisia pornoja... Ei mua haittaa!

Asagi <3

Joo, meikä nyt itkee täällä. Luin äskettäin Manabun(SCREWin kitaristi) blogia ja hän oli kirjoittanut heidän basistinsa Yuuton lähdöstä. Manabu oli kirjottanut tosi kauniisti omasta tulostaan bändiin ja Yuuton lähdöstä. Hitsi. Yuuto ei khyl oo mun suosikkeja, vaikka hyvä basisti onkin. Manabun teksi sai vaan mut liikuttumaan. Se siitä sitten!

En ollut tänään koulussa. En jaksanut. Ei kiinnostanut, ei kiinnostais mennä kerhollekaan tänään... *huokaus* Ei kiinnosta tehdä mitään, enkä jaksaiskaan... Pitäis käydä suihkussa... Ei jaksa. Hitto! Vaikeeta tää elämä. Kattelen tässä Disney Channelia ja ropetan(hahmoi K, Közi ja Shiina Mio).

Olin eilen sitten ystäväni kanssa ja kerholla. Ropetettiin koko ilta ja siinähän se meni...