2009/12/19

Joo... Ahdistus meni ohi, mutta sekin vasta ahdistuskohtauksen jälkeen. Siinähän se...

Katottiin se Year One ja oli tosi hyvä. Naurettiin vatsa kippurassa ja oli muutenkin jeesh.
En uskalla puhua.
Kuumakuumakuuma! Ahdistaa! Haluun pois täältä! Oikeesti, helvetin kuuma, en pysty hengittää kunnolla.
Tää ahdistus vaan kasvaa ja kasvaa koko ajan. Käy sietämättömäks.
En pysty hengittää kunnolla. Turhauttaa. Haluun ulos. Vittu pitäs varmaa mennä röökille, vois helpottaa. Kamala olo. Iha tunteeton. En tiiä. En jaksa. Haluun vaa rauhaa. Tai en tiiä. Jotenkin se kiva hyvänolon fiilis katos totaalisesti tossa Boratin aikana... Joo h-moro! Sit pitäis viel kattoo One Year ystäväni ja hänen pikkuveljensä kanssa. No, mikäs siinä, oon pitkään halunnu nähdä sen leffan, joten ei sen puoleen.

Hitto, haluisin ihan sairaasti kirjottaa jotain, en vaan tiiä mitä... En tiiä, enkä usko, että jaksaisin hirveesti. Pitäs vaa saada itteni jotenkin taas kasattua.
Juups. Katottiin eilen illalla Hohto! Oli muuten hyvä! En ihmettele, miks faija kehuu sitä aina ku puhutaan kauhuleffoista. Hitsi haluisin nyt lukee sen kirjan sitten. Katotaan, onnistunko löytämään sen jostain. Siinä sitten ropetettiin illalla(yöllä) ja joskus kolmen aikaan kai mentiin nukkumaan.

Tänään käytiin sitten stadissa ja käytiin ostamassa meijän yhdelle ystävälle joululahja. Ostin myös uuden huulikorun, hevosenkenkä, jossa on siniset piikit. Kulmassa on sitten siniset pallot. Tosiaankin, mulla on muutama lävistys. Kaksi oikeassa kulmassa, yksi alahuulessa, venytys(6mm) vasemmassa korvassa ja kuusi oikeassa korvassa. Oon ylpee lävistyksistäni, enkä todellakaan haluis luopuu niistä. Haluisin vaan lisää lävistyksiä. Haluisin viel ainaki kolme labrettia(alahuuleen) ja indrustrialin. Ehkä mahdollisesti sit joskus kans silmien väliin, mutta kattoo nyt.

Tässä nyt sitten kattellaan Borattia. xD