2009/12/03

Iltaa. Olin eilen laiska enkä jaksanut kirjoittaa tänne. Nojuuh... Olin koulussa ja teimme kukka-asetelmia. Aika boring hommaa loppujen lopuksi. Kävin sitten tapaamassa lääkäriäni nuorten psykiatrisella poliklinikalla ja sain unilääkityksen vihdoin univaikeuksiini. Olin muuten koko päivän kotona. Tuli ropetettua ihan kiitettävästi. Normi. Pelasin Ikumaa, Byouta, Ryuta, Asagia, Sayaa, Makia... Keitäköhän muita? En muista. Saatoin Juriakin ehkä. En ole varma enää. Huono muisti. Kuitenkin... Olo oli aika pirteä ja sutkoht mukava koko päivän.

Mites sen lääkityksen kanssa kävi? Noh, aloitin niiden ottamisen eilen. Niiden on tarkoitus väsyttää, jolloinka saan nukahdettua paremmin. Kävikin päinvastoin. Piristyin vain koko ajan lääkkeen ottamisen jälkeen. Lopulta kuitenkin pääsin nukkumaan. Aamulla vasta huomasin, että olin todellakin ottanut sen lääkkeen. En kyennyt nousemaan sängystä. Kaikki paikat oli turtana ja painoivat varmaan tonnin. Heräsin ensimmäisen kerran herätyskellooni. Nukahdin heti sen jälkeen. Toisen kerran heräsin kun äiti soitti minulle. Nukahdin senkin jälkeen heti. Ja kolmas kerta oli kun opettajani soitti minulle, koska minun olisi pitänyt mennä tekemään fysiikan koe. Nukahdin heti sen jälkeen, taas!

En todellakaan päässyt sängystä ennen klo 13.30. ennen kuin ystäväni tuli meille ja minun oli pakko käydä avaamassa ovi hänelle. Silloin huomasin, että lääke vaikuttaa edelleen. Huomasi ihan vitusti. Siinä sitten juteltiin ja roolipelattiin ja tälleen muutama tuntia ja sitten hän lähti kotiin. Mitä sen jälkeen oon tehnyt? Makoillu sängyssä ja kattonut telkkaria.

Hitsi, eilen illalla tuli ihan ihme olo, että pakko katsoa BeyBladea. No, nyt mulla on todellakin latauksessa kaikki tuotantokaudet ja leffa. Niin, ja eilen ilmestyi kahden suosikkibändini singlet, Vidollin Eve ja D'n Day by Day. Kumpikin ihania bändejä, rakastan <3 Yritän tässä etsiä Eveä ladattavaksi, mutta ei oikein onnista. Ajattelin kuitenkin tilata sen, että ei sen puoleen. Jui (Vidollin vocalisti) on mielestäni yksi pornoimpia ja parhaimman näköisiä jiiruja. Tosin Asagi on kyllä ylivoimainen suosikkini.

No, ei siitä sen enempää. Pitäisi mennä tässä nukkumaan ja huomenna kouluun. Ei kiinnosta. Olisi vain tekniikkalinjalle tutustumista. Ensi viikolla vaihtuu jakso ja meillä alkaa tutustumiset hius-, maalaus-, vaatetus- ja puulinjalla. Tosin puuta meillä on ollut jo(jos siis olen ymmärtänyt oikein, se on se puuartesaanien linja, jolla olemme olleet jo tässä jaksossa).

No, ehkäpä menen tästä nukkumaan sitten... Öitä ihmisille! <3