2009/12/13

Moi. Laiskuus iski enkä eilen kirjottanut. No, ei eilen tapahtunutkaan mitään ihmeellistä. Olin ystäväni kanssa ja käytiin stadissa moikkaamassa yhtä frendiä, jota harvemmin näkee. Sitten vaan idlattiin ja ropetettiin ja niin pois päin. Ei mitään ihmeellistä.

Tänään oli tämän vuoden viimeinen kerho. Joulutauko. Kohta alkaa joululomaki ja silleen. Eipä tässä ole mitään hirveän ihmeellistä.

Ystäväni osti yhden lehden ja bongattiin siitä yksi bändi, Tokami. Tosi hyvä. Se vocalisti, Agato... Ihan Asagin näkönen! Kunnon Asagi kakkonen! Namsnams, ettei siinä sen puoleen... Jotenkin kuitenkin häiritsevää, että he ovat niin samannäköisiä. Agato Asagin pikkuveli tai jtn? Ei khyl. Agato vaan taitaa ihailla Asagia xD Selasin Agaton blogia ja sieltä löyty kuva D'n flaikusta. En siis loppujen lopuks yhtään ihmettele, että Agato ja Asagi on saman tyylisii, jos Agato pitää D'stä. Siis katsokaa nyt! Mikä samannäköisyys! Agato on tuossa vasemmalla ja Asagi oikealla... Herranjestas sentään! Asagi on kuitenkin ihanempi <3 Agato on mielestäni ukeversio Asagista. *huokaus* Ei siinä ole mitään pahaa, jos Agato todella baittaa Asagia... Onhan se omalla tavallaan hiukan "säälittävää", mutta olen minäkin paras puhumaan. Haluaisin(ja aion) kasvattaa samanlaiset hiuksen kuin Asagilla. Tuollaiset kivat pitkät ja mustat. ^^_v