2010/02/05

Joo. Olin ystäväni koululla tänään ja hänen asiakaspalvelun tunnilla. Hänen maikkansa on tainnut tykästyä muhun. Kun olin siellä keskiviikkona, hän sanoi, että tule uudelleen, ja no tänään sitten tulin! xD Eikä hän sanonut mitään paikalla olostani. Mikäs siinä... Noh, sitten tultiin ystäväni luokse. Olen taas koko viikonlopun täällä. Mikäs siinä. Ihan mukavaa...

Hitsi, koko päivän on ollut karsee olo. Samanlainen, mitä silloin kun joskus mua pelotti 24/7. Siis ilman sitä pelon tunnetta. En tiiä mistä se johtui sillon, mutta ei siitä sen enempää. Mua on myös ahdistanut ihan kiitettävästi, mutta oon yrittäny olla välittämättä siitä... Hmmm.... Eipä tässä kai muuta.

Aika kivat! Kun aloitin nyt tuon englannin kielisen blogin ja selailen siellä jiirujen blogeja. Siellä pystyy heittää petaa toisille kun käy lukemassa heidän blogejaan. Hitsi, mulle on tullu jo tyyliin Girulta(Vidoll), Keiltä(diva), Ryolta(the Vambie.), Narutolta(the Vambie.) ja Shionilta(VELGREED) petaa! O.o Toi Giru etenkin oli järkytys, sillä hän oli ensimmäinen, joka heitti petaa mulle... Ja Vidoll on muutenkin aika iso bändi että... Mutta joo... Sori, oli pakko hehkuttaa! xD
Ainiin! Aloitin uuden blogin. Tällä kertaa kirjoitan englanniksi. Sivusto on japanin kielinen, mutta ei sillä väliä. Osaan käyttää sitä, joten mikäs siinä. Kirjoittelen sinne myös elämästä. Sinne tulee suurinpiirtein samat asiat mitä tännekin, mutta jotkut asiat saattavat unohtua jommasta kummasta.

Kay193
Hyvää huomenta täälläkin. Jups... No, lopetin sitten piiloviiltelyn. Vedin taas käteen nätin ja syvät haavat. No, mikäs tässä. No, en ole koulussa, kuten varmaan näätte. Meen varmaan ystävääni vastaan taas koululle. Katsotaan mitä tehdään nyt viikonloppuna. Nukuin muuten tosi hyvin! Okei, no varmasti sen jälkeen, kun en ollut nukkunut toissa yönä... Mutta kuitenkin. Hitsi, en saa varmaan mitään järkevää aikaiseksi. Ajatukset ihan sekaisin. Tälleen hiphei!
 
Meikäläisen käsi illalla viiltelyn jäljiltä. On se paljon pahemmankin näkönen ollut, mutta nuo haavat ovat aika helvetin syviä. Huomasin sen kun rupesin putsaa haavoja ja tyrehdyttämään veren vuotoja... Hups..